HIK GLOSSY MAGAZINE

HIK GLOSSY MAGAZINE

Heemstede In Kaart (HIK), hét Glossy Magazine van Heemstede !

De eerste editie van ‘Heemstede In Kaart’ (de HIK), een glossy magazine door, voor en over Heemstedenaren, werd voor het eerst uitgebracht in 2015. Waarom? Omdat in Heemstede mensen wonen met een verhaal en dat verhaal moet verteld worden. Daarbij speelt herkenbaarheid een grote rol. Stiekem willen we allemaal wel weten welk verhaal achter al die bekende gezichten schuilt.

De inhoud van HIK weerspiegelt de verscheidenheid van Heemstede. Dat zie je elk kwartaal al aan de cover, die telkens weer door een bekende Heemstedenaar wordt gesierd. Zanger Boudewijn de Groot, profvoetballer Lasse Schöne en presentatrice Irene Moors zijn enkele voorbeelden; stuk voor stuk trotse bewoners van ons dorp.
Rubrieken zijn; Financieel, Wonen, Online, Business, Sport, Onderwijs, Media, Kids, Mode, Culinair, Natuur, Beauty & Gezondheid, Lifestyle, Kunst & Cultuur, Gemeente en Society. Om alle eerder verschenen edities online in te zien, klik op deze link.

De HIK bestaat dit jaar 5 jaar ….. Meer weten over de speciale aanbiedingen ?

Ik ben verantwoordelijk voor de Sales en de Fotografie. HIK-Magazine blijft niet onopgemerkt bij de lezers. Regelmatig krijgt HIK een tip wie er perfect in de komende editie past.  Heb jij een tip of wil je zelf meer info? Neem contact op met mij door onderstaand contact formulier in te vullen.

INTERESSE ? 
Stuur je bericht naar info@remcoproductions.nl